ЗА КЛИНИКАТА

Aesthe Clinic е специализирана частна клиника по пластична хирургия и е една от водещите в страната.

В Aesthe Clinic предоперативната подготовка, операцията и следоперативните грижи са поверени на високо квалифициран медицински персонал и лекарски екип с дългогодишен опит в областта на пластичната хирургия.

София, бул. „Симеоновско шосе“ 62

ПРИНЦИПИ В НАШАТА РАБОТА

  • Високо ниво на професионализъм;
  • Прецизност и концентрация;
  • Коректност и грижа за пациентите;
  • Квалифицираност на екипа;
  • Гарантирано качество на крайния резултат.

ВИДЕОСТАТИИ И СЪВЕТИ

ЗАПОВЕД ЗА АКРЕДИТАЦИИЯ
DSC_6078

Д-р Ильо Стоянов

Eстетичен и пластичен хирург, мениджър на клиниката

Завършва медицина в МА–София през 1987 г. До 1995 работи като общ хирург и като кардиохирург в Национална Кардиологична Болница – София заедно с проф. Людмил Бояджиев. Вижте цялата биография…

IMG_6348

Д-р Стани Кръстев

Естетичен пластичен хирург

Завършва МА през 1988г. От 1990г работи в I-ва хирургия на Александровска болница като главен асистент, където има 11 научни публикации.От 2006г  е дипломиран специалист по Пластичнореконструктивна и Естетична хирургия според законите на Република България.Член на Българската Асоциация по Пластична Реконструктивна и Естетична хирургия.

Д-р Кръстев консултира в Aesthe Clinic всеки четвъртък и петък след обяд.

Untitled-1

Д-р Мирослав Мирчев

Анестезиолог

Завършва МА София 1987г и до 1996г работи като анестезиолог и реаниматор в Клиника по изгаряния и пластична хирургия – Пирогов. До 2003г е анестезиолог-реаниматор в Клиники Торакс, след което работи с повечето пластични хирурзи в България. Доктор Мирчев е сред пионерите въвели венозната анестезия без интубация при операции от естетичен характер. Той е първият анестезиолог в Република България работещ дългочасовата венозна анестезия без интубация.

В Aesthe Clinic предоперативната подготовка, операцията и следоперативните грижи са поверени на високо квалифициран медицински персонал и лекарски екип с дългогодишен опит в областта на естетичната пластична хирургия и козметична дерматология.

dr dimitrov

Д-р Цветомир Димитров

Естетичен пластичен хирург

Д-р Цветомир Димитров завършва медицина в МУ- София през 2009г.

Професионалните му интереси в областта на пластично – възстановителната и естетична хирургия датират от студентските му години.

След дипломирането си, д-р Димитров започва работа в Есте клиник.

През 2018г. придобива специалност Хирургия в УМБАЛСМ „Пирогов”.

Същата година започва  специализация по Пластично – възстановителна и естетична хирургия в клиниката по изгаряния на  УМБАЛСМ „Пирогов” и Есте клиник.

Д-р Димитров е участвал в  множество обучения, квалификации,  международни конгреси и форуми в областта на пластично – възстановителната хирургия, интимната естетична хирургия, конвенционалната коремна и лапароскопска хирургия.

Д-р Димитров е тясно профилиран в бутиковата и нова сфера на пластичната хирургия – Интимна естетична хирургия. Провел е  индивидуални мастер курсове при естетичния гинеколог д-р Бадер, в Bader medical institute of London, както и в Kalliste medical Center  – Любляна и Geneva Mederi clinic.