регулиращ шампоан

СЕБУМ-РЕГУЛИРАЩ ШАМПОАН – флакон 200 мл.

40.00лв.

Шампоанът за регулиране на себума CRLab против мазен пърхот благодарение на екстракти от моринга и ламинария предпазва косата от образуването на свободни радикали. Екстракт от авокадо възпрепятства производството на себум. Копринените протеини дълбоко преструктурират косата. Стволови клетки от еделвайс стимулират образуването на колаген. Наличието на антимикробни средства противодейства на причината за мазния пърхот.

<--
Съобщение за грешка
Цена на доставка:
-->

Код СЕБУМ-РЕГУЛИРАЩ ШАМПОАН – флакон Категория Етикети , За марката СЕБУМ-РЕГУЛИРАЩ ШАМПОАН – флакон 200 мл.


Сподели

Начин на употреба

Нанесете върху сух или леко влажен скалп, добавете вода за образуване на емулсия и разпределете по скалпа и дължината на косъма. Масажирайте нежно няколко минути, след което изплакнете обилно. Ако е нужно повторете измиването с по-малко количество шампоан. Препоръчваме след това да използвате лосион за регулиране на себума CRLab или ампули Шок от същата серия.

Съвет

Благодарение на своята деликатна формула, шампоанът не е агресивен върху кожата и съдържа всички активни съставки, които се борят с мазния пърхот и свръхсекрецията на себум. Може да се използва чист или разреден наполовина с вода.

Privacy Preference Center