регулиращ прешампоан

СЕБУМ-РЕГУЛИРАЩ ПРЕШАМПОАН – туба 200 мл.

65.00лв.

Прешампоанът на CRLab за регулиране на себума против мазен пърхот препятства свръх секрецията на себум благодарение на специалния микс от естествени екстракти (от авокадо и моринга), като същевременно има стягаща функция благодарение на етеричните масла в състава. Коктейл от аминокиселини и копринени протеини дълбоко подхранва и преструктурира косата. Стволови клетки от еделвайс стимулират синтеза на колаген. Наличието на антимикробни средства и ексфолиращото действие на сапфировия прах позволява активно да се противодейства и на мазния пърхот.

<--
Съобщение за грешка
Цена на доставка:
-->

Код СЕБУМ-РЕГУЛИРАЩ ПРЕШАМПОАН - туба Категория Етикети , За марката СЕБУМ-РЕГУЛИРАЩ ПРЕШАМПОАН - туба 200 мл.


Сподели

Начин на употреба

Нанесете на  суха или мокра коса, разпределете равномерно върху скалпа и масажирайте нежно с пръсти. Оставете за поне 10 минути, преди да продължите с шампоана за регулиране на себума на CRLab. Ако предпочитате, може да изплакнете, но не е от съществено значение.

Съвет

Незаменим за цялостно лечение при свръхпроизводство на  себум и мазен пърхот, прешампоанът подготвя кожата за активните вещества в последващите трихологични продукти, като същевременно ексфолира, регулира себума и ревитализира косата.

Privacy Preference Center