серия себум регулираща поддръжка

СЕБУМ-РЕГУЛИРАЩ КОМПЛЕКТ – ПОДДРЪЖКА

180.00лв.

Комплектът на CRLab за поддръжка на регулиране на себума(също и за мазен пърхот) е създаден, за да предпази скалпа от прекомерно наличие на себум, което също може да повреди метаболизма на космените луковици. В комплекта има пълен набор от прешампоан, шампоан и лосиони за повече от месец  лечение (5 седмици). Линията гарантира регенериран и тонизиран скалп и здрава и силна коса. Излишъкът от себум, дължащ се на хормонални причини, стрес или неправилно хранене, има много негативно влияние върху качеството на косата, която изглежда натежала, тънка и чуплива. За да помогнем на кожата, използваме етерични масла със силни стягащи и пречистващи свойства. Комплектът е създаден да действа и срещу мазен пърхот. Стволовите клетки от еделвайс в състава на продуктите от серията имат силни балансиращи и регенериращи свойства. Прах от сапфир помага да се засили метаболизмът на косата, снабдявайки я с основни микроелементи, необходими за растежа.

<--
Съобщение за грешка
Цена на доставка:
-->

Код СЕБУМ-РЕГУЛИРАЩ КОМПЛЕКТ - ПОДДРЪЖКА Категория Етикети , За марката СЕБУМ-РЕГУЛИРАЩ КОМПЛЕКТ - ПОДДРЪЖКА


Сподели

Начин на употреба

В комплекта има прешампоан (200 мл), шампоан (200 мл) и лосиони (10 еднократни дози). Лечението се извършва два пъти седмично. Започва с нанасяне на прешампоана върху суха или влажна коса, като се нанася директно върху скалпа и се разпределя върху цялата засегната повърхност. След 15 минути може да продължите с шампоана (не е необходимо да отмивате прешампоанът).После изплакнете обилно, за да отстраните всички възможни остатъци от продуктите. Накрая нанесете лосиона върху скалпа, като внимавате да не попада върху косата. Не изплаквайте и продължете със сушене на косата и оформяне на  прическа.

Съвет

Срещу себорея и мазен пърхот, мазна коса, регулира производството на себум и балансира скалпа. Препоръчва се като поддържаща терапия след проведен курс с линията ШОК.

Privacy Preference Center