plastic surgery 1024x683 1

Есте Клиника представя нови услуги   

С новите интимни естетични услуги в Есте клиник на нашите настоящи и бъдещи пациентки ще може да помогнем на редица интимни проблеми и нужди. В Есте Клиник, благодарение на иновативния ни подход чрез така наречената Дизайнерска вулво- вагинална лифтинг терапия, ще предоставяме на нашите пациентки персонализирана комбинация от лазер терапия, инжектиране на филъри/колагенови и хиалуронови/ и терапия с A-PRP(богата на тромбоцити плазма).  Дизайнерска вулво- вагинална лифтинг  терапия има насоченост към различните периоди от интимното здраве и нужди на жената,  особено след раждания, в периода на менопаузата, сексуални смушения  и следменопаузалния период. С тези процедури ще се цели лечение и превенция на онези интимни състояния  или Всичко което стои между Вас и безусловната любов към тялото ви. С Дизайнерска вулво- вагинална лифтинг  терапия се постига „Естетичен Фейслифт на Вулво-Вагиналната област“.

Интимните Естетични процедури ще се извършват  с уникални по рода си апаратури, които са златен стандарт за лечение и превенция на редица интимни състояние при жената.

I   Дизайнерска вулво-вагинална лифтинг  терапия

* Вагинално  лазерно подмладяване (лифтинг) и стягане

Вагиналният лазерен лифтинг представлява миниинвазивна нехирургична процедура, която е златен стандарт за лечение и превенция на редица състояния като:

 1. Стрес уринарна инконтиненция – неволно изпускане на урина при кихане, кашляне, вдигане на тежести, фитнес активност. Основна причина за това състояние е загубата на колаген и еластин във вагиналната тъкан и намален мускулен тонус на вагинална и тазова мускулатура. Това от своя страна променя нормалното анатомично положение на пикочния мехур и уретрата и се появяват симптомите на стрес уринарна инконтиненция. Фактори, потенциращи развитието на стрес уринарна инконтиненция, могат да бъдат бременност, раждане, менопаузалният период, възрастови изменения на вулво- вагиналната зона, наднормено тегло и др.
 2. Вагинална атрофия – изтъняване на лигавицата на вагината и намаляване на нейната еластичност. Това състояние често се проявява в лактационния период, в перименопаузалния и постменопаузален период. Вагиналната атрофия се изразява в недостатъчно овлажняване на влагалището, сухота, чувство за парене и болезненост по време на полов контакт, чести и рецидивиращи уро-генитални инфекции.
 3. Синдром на вагинална релаксация – усещане за отпуснато и разширено влагалище, водещо най-често до липсата на сексуално удоволствие и намаляване на либидото. Най-често се среща по време на бременност и в периода след раждане.

Всичките по-горе изброени състояния много често съпътстват почти всяка жена в различни етапи от живота й. Те водят до изключителен  интимен дискомфорт и сексуални смущения, които в крайна сметка влошават нейното качество на живот и чувство, че е желана и обичана жена.

Вагиналната лазерна лифтинг терапия води до следните резултати:

– Стяга влагалищната мускулатура.

– Стимулира синтез на нова влагалищна лигавица.

– Стимулира неоколагеногенеза.

– Стеснява вагиналния канал.

– Лечение и превенция на вагинална атрофия, стрес уринарна инконтиненция  и синдром на вагинална релаксация.

– Подобрява качеството на сексуалния ви живот.

Вагиналната лифтинг терапия е особено подходяща при жени със злокачествени заболявания, при които симптомите на вулво- вагинална атрофия са силно изразени, например при карцином на гърдата, рак на ендометриум и рак на маточната шийка. При тези пациентки е противопоказана хормонално заместителната терапия. Вагиналното подмладяване се прилага и при жени, на които са отстранени матката и яйчниците по различни причини.

Вагиналната лазерна лифтинг терапия се прави по утвърден протокол: трябва да се направят 3 процедури през 3-4 седмици и 4-та процедура в края на първата година.

 

Вагинално  лазерно подмладяване (лифтинг) и стягане

Какво представлява процедурата: нехирургична и неинвазивна  процедура, използваща лазерна енергия.

За лечение на какви състояния се използва:

 • Вагинална сухота.

–  Стрес уринарна инконтиненция, следродова и постменопаузална инконтиненция (загубата на контрол на пикочния мехур и неволно изпускане на урина при смях, кихане, вдигане на тежести или по време на сексуален акт).

 • Вагинална атрофия.
 • Синдром на вагинална релаксация.
 • Специфичните нужди при генито-уринарния синдром през периода на менопаузата.
 • Сексуални смущения.
 • Нужда от следродилна рехабилитация (при жени с нормално раждане и направена епизиотомия или перинеотомия).

– Предпоставка към хронична вагинална инфекция.

 

За оптимални резултати процедурата може да се съчетае с Vampire Vaginal Rejuvination VVR.

Резултати:

– Вагинално подмладяване

– Стягане на вагиналния канал и намаляване диаметъра му

– Повишава сексуалното удоволствие, подобрява интензитета и честотата на оргазмите

– Превенция и третиране на уринарна инконтиненция и вагинална сухота

– Възстановяване на белези и вагинална отпуснатост

Има ли болка:

– Напълно безболезнено.

Продължителност на процедурата:

– Между 15 и 20 минути

Период на възстановяване:

– Няма период на възстановяване. Можете незабавно да се върнете към нормалния си ритъм на живот.

Препоръки:

Сексуално въздържание между 3 и 7 дни.

Контраиндикации:

– Остра вагинална инфекция, бременност, менструация, неконтролиран диабет, активна херпес симплекс инфекция, хронично кортикостероидно лечение, прием на медикаменти с фотосенсибилен ефект, заболявания на съединителната тъкан – колагенози.

 

Вулварно подмладяване (лифтинг)

Какво представлява процедурата:

– Нехирургична миниинвазивна лазерна терапия

При какви състояние е подходяща:

– За  третиране на естетични проблеми в областта на външните полови органи. Вулварният лифтинг помага при състояния като:

 • Отпускане на малките и големи срамни устни
 • Загуба на тургур в областта на външните полови органи
 • Вулварна релаксация и атрофия

Времетраене на процедурата:

– терапията продължава между 15 и 20 минути

Има ли болка:

– процедурата е безболезнена

Период на възстановяване:

– Няма период на възстановяване. Можете незабавно да се върнете към нормалния си ритъм на живот.

Препоръки:

– Сексуално въздържание между 3 и 7 дни.

– Използване на хидратиращ и антибактериален крем.

 

Вулварно избелване

Какво представрява процедурата:

– Нехирургична миниинвазивна лазерна терапия.

При какви състояния е подходяща:

– Подходяща процедура при дами, които имат свръхпигментация на външните полови органи.

Времетраене на процедурата:

– Терапията продължава между 15 и 20 минути.

Има ли болка:

– Процедурата е безболезнена.

Период на възстановяване:

– Няма период на възстановяване. Можете незабавно да се върнете към нормалния си ритъм на живот.

 

Препоръки:

– Сексуално въздържание между 3 и 7 дни.

– Използване на хидратиращ и антибактериален крем.

pire Vaginal Rejuvination VVR

Какво представлява процедурата:

VVR е иновативен метод, използващ плазмотерапията за приложение в интимната зона на жената за регенериране и оздравяване на вагиналната лигавица и кожата на вулвата при вулво-вагинална атрофия. Плазмотерапията е иновативен и доказал своята ефективност метод, който представлява апликация на  автоложна плазма с високо съдържание на тромбоцити.

Приложението на A-PRP заедно с вагиналното лазерно подмладяване значително увеличава успеха при  подобряване състоянието и лечението на вагинална сухота, уринарна инконтиненция и нуждата от постнатална рехабилитация. Също така потенцира процесите на зарастване и възстановяване на увредените тъкани след раждане, включително епизиотомия, оперативни рани след хирургични гинекологични операции.

Процедурата е с продължителност от около 35-40 минути. В зависимост от индикациите за апликацията на Vampire Vaginal Rejuvination VVR те се извършват по утвърден протокол. PRP терапията е лечение с автоложна плазма, богата на тромбоцити. Може да се прилага при жени и с алергии към храни и медикаменти, тъй като не съществува риск от сенсибилизация. Трябва да минат няколко седмици, за да се види ефектът още от първата апликация. За постигане на оптимални терапевтични резултати се прилага курс от 3-4 апликации на PRP с интервал помежду им от няколко седмици. За поддържане на постигнатите резултати е необходимо PRP  терапията да се повтаря 2 пъти годишно.

При какви състояния е подходяща:

– Вагинална сухота

– Уринарна инконтиненция

– Вагинална атрофия

– Генито-уринарния синдром при менопауза

– Въстановяване на тъканите след раждане, епизио- и перинеотомия.

Времетраене на процедурата:

– Терапията продължава между 35 и 40 минути

Има ли болка:

– Процедурата е безболезнена

Период на възстановяване:

– Няма период на възстановяване. Можете незабавно да се върнете към нормалния си ритъм на живот.

Контраиндикации:

– Хематологични заболявания – тромбоцитопении, хемофилия и други.

– Терапия с антикоагуланти и антиагреганти.

– Влагалищна инфекция.

– Уринарна инекция.

 

 

II Вулво-вагинални филъри

С доказания си ефект и безвредност за организма хиалуроновите филъри намират своето приложение и в интимната област на жената.

В естетичната  хирургия намира място и плазмотерапията за приложение в интимната зона на жената с цел регенериране и оздравяване на вагиналната лигавица и кожата на вулвата при вулво-вагинална атрофия. Плазмотерапията е иновативен и доказал своята ефективност метод, който представлява апликацията на  автоложна плазма с високо съдържание на тромбоцити.

Приложението на A-PRP (плазма, богата на тромбоцити) заедно с вагиналното лазерно подмладяване значително увеличава успеха при  подобряване състоянието и лечението на вагинална сухота, уринарна инконтиненция и нуждата от постродилна рехабилитация.

 

Процедурите се извършват с хиалуронови филъри/или A-PRP и дават уголемяване, увеличаване на обема, подобряват тургора и стимулират синтез на колаген в дадена зона.

За поставянето на хиалуронови филъри в интимната област е необходимо да няма клинично проявена остра вагинална инфекция, да не се очаква менструация в предстоящата седмица и да не се приемат медикаменти от групата на НСПВС, антикоагуланти и антиагреганти 7 дни преди процедурата.

Ефектът от инжектирането на хиалуронова киселина е индивидуален и трае  средно 7-12 месеца.

Индикации за приложение на хиалуронови филъри:

– Вагинална сухота след раждане, в менопаузалния период, след проведена лъче- и химиотерапия.

– С цел увеличаване обема на големите и малки срамни устни.

– Корекция на белег след епизио- или перинеотомия.

– Коригиране на кожни дефекти след оперативни интервенции в гениталната област.

– При липса на сексуално удовлетворение (G shot – за стимулиране на G точката).

 

При какви състояние е подходяща плазмотерапията  A-PRP:

– Вагинална сухота

– Уринарна инконтиненция

– Вагинална атрофия

– Генито-уринарния синдром при менопауза

 

За оптимални резултати е необходимо да бъдат направени 2-3 процедури с A-PRP през няколкоседмичен интервал.

 

* Аугментация на срамните устни (малки и големи) -Vampire Wing Lift

Процедурата се извършва с хиалуронов  и/или колагенов филър (A- PRP или Cellulare Matrix).

Индикации:

Неестетичен вид или асиметрия на малките и големи срамни устни.

Резултати:

 • Подмладяване на лабиите
 • Вулварно стягане
 • Стимулиране на колагеновата продукция
 • Подмладен външен вид и възстановяване на форма
 • Стимулиране растеж на нова тъкан
 • Премахване на петна, белези и отпусната кожа, омекотяване на кожата
 • Подобряване кръвообращението на зоната

 

Има ли болка:

– Процедурата е безболезнена.

Времетраене на процедурата:

– Терапията продължава между 20 и 30 минути

 

Период на възстановяване:

– Няма период на възстановяване. Можете незабавно да се върнете към нормалния си ритъм на живот.

Контраиндикации:

– Хематологични заболявания- тромбоцитопении, хемофилия и други.

– Терапия с антикоагуланти и антиагреганти

– Влагалищна инфекция

– Уринарна инекция

– Менструация

Препоръки:

– Да се избягват всякакви дейности, водещи до натиск в гениталната област, като езда, каране на колело и физическа активност.

– 10 дни да не се посещават басейни, сауни, джакузита и фитнес зали.

– За 7 дни половите контактни са противопоказани.

 

 

2 Vampire Vaginal Rejuvination VVR

Процедурата се извършва с колагенов и/или хиалуронов филър (A- PRPили Cellulare Matrix).

Какво представлява процедурата:

VVR е иновативен метод, използващ плазмотерапията за приложение в интимната зона на жената, за регенериране и оздравяване на вагиналната лигавица и кожата на вулвата при вулво-вагинална атрофия. Плазмотерапията е иновативен и доказал своята ефективност метод, който представлява апликация на  автоложна плазма с високо съдържание на тромбоцити.

Приложението на A-PRP заедно с вагиналното лазерно подмладяване значително увеличава успеха при  подобряване състоянието и лечението на вагинална сухота, уринарна инконтиненция и нуждата от постнатална рехабилитация.

При какви състояния е подходяща:

– Вагинална сухота

– Уринарна инконтиненция

– Вагинална атрофия

– Генито-уринарния симдром при менопауза

Времетраене на процедурата:

– Терапията продължава между 35 и 40 минути

Има ли болка:

– Процедурата е безболезнена, използва се локален анестетик

Период на възстановяване:

– Няма период на възстановяване. Можете незабавно да се върнете към нормалния си ритъм на живот.

Контраиндикации:

– Хематологични заболявания- тромбоцитопении, хемофилия и други.

– Терапия с антикоагуланти и антиагреганти

– Влагалищна инфекция

– Уринарна инекция

– Менструация

 

 

3 Аугментация на клитор

Процедурата се извършва с хиалуронов филър и/или колагенов филър

 

При какви състояния е подходяща:

Неестетичен вид на клиториалната зона или загуба на обем и тургор

 

Времетраене на процедурата:

-Терапията продължава между 15 и 20 минути

Има ли болка:

-Процедурата е безболезнена, използва се локален анестетик

Период на възстановяване:

– Няма период на възстановяване. Можете незабавно да се върнете към нормалния си ритъм на живот.

Контраиндикации:

– Остра херпесна инфекция на гениталната област

– Терапия с антикоагуланти и антиагреганти

– Влагалищна инфекция

– Уринарна инекция

Препоръки:

– Да се избягват всякакви дейности, водещи до натиск в гениталната област, като езда, каране на колено и физическа активност.

– 10 дни да не се посещават басейни, сауни, джакузита и фитнес зали.

– За 7 дни половите контакти са противопоказани.

 

 

4 Аугментация на Монс Пубис

Процедурата се извършва с хиалуронов филър и/или колагенов филър

 

При какви състояния е подходяща:

Неестетичен вид на т. нар. Венерин хълм или загуба на обем и тургор

 

Времетраене на процедурата:

– Терапията продължава между 15 и 20 минути

Има ли болка:

– Процедурата е безболезнена, използва се локален анестетик

Период на възстановяване:

– Няма период на възстановяване. Можете незабавно да се върнете към нормалния си ритъм на живот.

Контраиндикации:

– Остра херпесна инфекция на гениталната област

– Терапия с антикоагуланти и антиагреганти

– Влагалищна инфекция

– Уринарна инекция

Препоръки:

– Да се избягват всякакви дейности, водещи до натиск в гениталната област, като езда, каране на колено и физическа активност.

– 10 дни да не се посещават басейни, сауни, джакузита и фитнес зали.

– За 7 дни половите контакти са противопоказани.

 

5 Аугментация на G точката(G shot)

Процедурата се извършва с колагенов и/или хиалуронов филър (A-PRP или Cellulare Matrix).

Състои се в локализиране на G точката и инжектирането на колагенов филър или хиалуронова киселина.

При какви състояния е подходяща:

– Намалено сексуално удоволствие и либидо

–  Желание за високочувствен сексуален акт

– Смущения във влагалищния оргазъм

 

Резултати:

 • Повишава до 4 пъти чувствителността на G точката
 • Силна сексуална възбуда
 • Мощен оргазъм
 • Потенциална еякулация

 

Времетраене на процедурата:

-Терапията продължава между 15 и 20 минути

Има ли болка:

– Процедурата е безболезнена, използва се локален анестетик

Период на възстановяване:

– Няма период на възстановяване. Можете незабавно да се върнете към нормалния си ритъм на живот.

Контраиндикации:

– Остра херпесна инфекция на гениталната област

– Терапия с антикоагуланти и антиагреганти

– Остра вагинална инфекция

– Уринарна инекция

– Менструация

Препоръки:

– Да се избягват сексуалните контакти за 5 дни

 

6 Orgasm shot

Процедурата се извършва с A-PRP или Cellulare Matrix

Резултати:

 • Стимулира възбудимостта при жените
 • Подмладява вагината
 • Облекчава уринарната инконтиненция
 • Стяга вагината
 • Заздравява и възобновява вагиналните тъкани
 • Намалява болката по време на секс
 • Стимулира продукцията на колаген
 • Подпомага Генито-уринарния синдром по време на менопаузата
 • Подобрява кръвообращението на половите органи

Индикации:

– Неволно изпускане на урина при смях, кихане или кашляне

– Ниско сексуално желание

– Трудно достигане до оргазъм

– Болезнен секс

– Вагинална сухота

 

Предимства:

– Нехирургична процедура

– Без лекарства

– 95% повлияване на уринарната инконтиненция

– Повлиява болезнения сексуален акт

– Възможност за секс веднага след процедурата

– Увеличена чувствителност и желание

– Стягане на вагиналната стена

– Почти мигновени резултати

– Бърза и безболезнена интервенция

– По-чувствен и по-здрав секс

 

 

Времетраене на процедурата:

-Терапията продължава между 25 и 30 минути

Има ли болка:

– Процедурата е безболезнена, използва се локален анестетик

Период на възстановяване:

– Няма период на възстановяване. Можете незабавно да се върнете към нормалния си ритъм на живот.

Контраиндикации:

– Остра вагинална инфекция

– Уринарна инекция

– Прием на антикоагуланти и антиагреганти

– Менструация

Препоръки:

– Да се избягват сексуалните контакти за  3 дни

 

III Анално избелване

Какво представлява процедурата:

– Нехирургична миниинвазивна лазерна терапия, която е златен стандарт за лечение на анална и перинеална свръхпигментация.

 

При какви състояния е подходяща:

– Процедурата е подходяща за пациенти, които имат нужда от депигментация на перинеалната и анална зона или за естетично подобрение на нежеланото пигментиране от генетично, хормонално или постродово тъмно оцветяване.

 

Времетраене на процедурата:

– Терапията продължава между 15 и 20 минути

 

Каква упойка се използва:

– Използва се локален анестетик

 

Има ли болка:

– Процедурата е безболезнена

 

Резултати:

– Перманентно ликвидиране на тъмните участъци по кожата в перинеума и ано- ректалната област.

 

Препоръчителен брой терапии:

– Необходима е серия от няколко процедури за оптимален естетичен резултат.

 

Период на възстановяване:

– Няма период на възстановяване. Можете незабавно да се върнете към нормалния си ритъм на живот.

 

Препоръки:

– Сексуално въздържание 7 дни.

– Използване на хидратиращ и антибактериален крем.

 

Контраиндикации:

– Остра активна инфекция в пигментираната област, хронично кортикостероидно лечение, колагенози, бременност, неконтролиран диабет, прием на медикаменти с фотосенсибилен ефект

 

IV Неоперативен Лазерен Facelift

 

1 Неоперативен Лазерен Facelift

Какво представлява процедурата?

Неоперативен Лазерен Facelift представлява неоперативна, миниинвазивна лазерна терапия и е златен стандарт за неоперативно подмладяване на лицето, шията и деколтето. Безопасността и минималната травматичност на манипулацията позволяват многократното й приложение.

В зависимост от нуждите на нашите пациенти Неоперативен Лазерен Facelift e подходящ при следните състояния:

При пациенти, които търсят интимно освежаване и подмладяване на кожата.

Намаляване на повърхностни (фини)  и дълбоки пигментации.

Третиране на повърхностни (фини) и дълбоки бръчки.

Третиране на възрастови петна по кожата на лицето и отпускането й.

Заличаване на разширени пори по лицето.

Минимализиране и заличаване на белези в областта на лицето (посттравматични, постоперативни).

Стягане, уплътняване и подмладяване кожата на лицето.

Третиране на белези от акне и шарка.

Терапия на дискретна дерматохелиоза (предизвикано от слънцето стареене на кожата) по лице, шия и деколте.

За оптимални резултати процедурата се препоръчва да се съчетава с Vampire Facelift.

Какво е важно да знаят пациентите преди такава процедура- Неоперативен Лазерен Facelift?

– Не се излагайте прекомерно на слънце и солариум 1 месец преди процедурата.

– Трябва да се избягва прякото излагане на слънце и солариум 1 месец след процедурата.

– Необходимо е да се използват слънцезащитни продукти със слънцезащитен фактор 50+ няколко седмици след лазерната терапия.

– 10 дни преди процедурата се спират лекарства и хранителни добавки, имащи отношение към кръвосъсирването (аспирин, ибупрофен, вит. Е и др.).

– В деня на процедурата кожата трябва да бъде чиста, без грим, лосиони или фон дьо тен.

– По преценка на лекаря е възможно да ви бъде назначена профилактика срещу  херпесна инфекция, изразяваща се в прием на Ацикловир няколко дни преди и няколко дни след неоперативния лазерен фейслифтинг.

– При пациенти с по тъмен цвят на кожата, изразени пигментации и мелазма се изписват избелващи кремове. Кожата се подготвя 3 седмици преди манипулацията и употребата им се преустановява 2 дни преди деня на процедурата.

Продължителност на процедурата?

– В зависимост от зоната на третиране – лице, шия, деколте, процедурата трае между 15 и 35 мин.

С каква анестезия се прави манипулацията?

– Непосредствено преди неоперативния фейслифтинг ще бъдете намазани с локален анестезиращ крем.

Манипулацията болезнена ли е?

– Неоперативният лазерен фейслифтинг е неболезнена интервенция.

Какъв е възстановителният период след такава процедура и какво да очакаваме?

– Периодът на възстановяване на кожата е индивидуален, но е в рамките на 5-10 дни. Зависи от дълбочината на работа и големината на третираната зона. Няколко дни след манипулацията лицето не трябва да се мокри, като се очаква то да е зачервено, с изразен оток и покрито с кафеникави корички. Този дискомфорт отшумява обикновено за 5-7 дни. Ще ви бъдат предписани специални, интензивни  хидратантни, антибиотични и епителизиращи кремове. Първият забележим визуален резултат е след 2 седмици. През следващите 3-6 месеца ще настъпва още по-голямо подобрение и лифтиране на третираната зона. За дълготраен ефект е необходимо да се направят от 1 до 3 процедури с интервал между тях от 45 дни. След процедурата е препоръчително да прекарате поне 48 часа вкъщи. Непосредствено след процедурата е необходим престой в клиниката  за 1-2 часа.

Противопоказания за процедурата:

– Бременност

– Пациенти, които страдат от сериозни заболявания (неконтролиран диабет, хеморагична диатеза, хроничен прием на кортикостероиди)

– Пациенти с активна херпесна инфекция

– Пациенти, подложени на имуносупресия

 

 

2 Vampire Facelift

Vampire Face Lift е метод за интимно подмладяване и забавяне процесите на стареене на кожата. За процедурата се използва  A-PRP (собствена плазма, богата на тромбоцити). Днес PRP терапията намери своето място в областта на естетичната медицина и представлява един прекрасен инструмент в ръцете на лекаря да прави чудеса без риск и без болка. PRP филърът се приготвя на момента, след като се вземе минимално количество кръв от пациента и се обработи по специален начин. PRP може да се използва за процедури в областта на лицето, шията, деколтето,  за т. нар.  бутикови процедури – Vampire Facelift, Vampire Necklift и Vampire decollete lift. За оптимален резултат терапията може да се повтори няколко пъти по преценка на лекаря.

Какви проблеми могат да бъдат третирани с A-PRP (собствена плазма, богата на тромбоцити)

– Фини и дълбоки бръчки на лицето (назолабиални гънки, марионетни линии, орални гънки и бръчките на челото, лъвска бръчка и т. нар. пачи крак)

– Тъмни кръгове около очите

– Видимите белези на стареене в областта на шията и деколтето

– Постоперативни и посттравматични белези  и келоди

– Третиране на стрии

Какви са рисковете при Vampire lifting  терапията?

Няма никакви рискове, тъй като PRP филърът се приготвя  за апликация от собствената кръв на пациента.

Има ли болка?

Процедурата е напълно безболезнена, тъй като се използва локален анестезиращ крем.

Какъв е периодът на възстановяване?

Няма период на възстановяване. Пациентите могат да се върнат веднага към нормалното си ежедневие.

 

 

Добавка

Екипът на Есте Клиник предлага  на своите настоящи и бъдещи пациенти редица естетични процедури с последно поколение CO2 лазер.

СО2 лазерът има редица приложения в пластичната и естетичната хирургия:

– Неоперативен лазерен фейслифтинг на лице, шия и деколте

– Минимализиране и заличаване на хипер- и хипотрофични белези след травми и операции

– Отстраняване на стрии: хормонални, след бременност или загуба на тегло

– Лечение на белези от акне и шарка

– Премахване на фини и дълбоки бръчки

– Премахване на хиперпигментации (петна по лицето, шия и деколте)

– Премахване на доброкачествени новообразувания като: фиброми, брадавици, кокоши трън, мазоли, папиломи, кондиломи, бенки, себорейни веруки, ксантелазми, съдови звезди, хемангиоми, кератоми  и др.

>>>>>>>>>>>

Списък с процедурите:

Дизайнерска вулво – вагинална лифтинг терапия

Вагинално  лазерно подмладяване (лифтинг) и стягане

Вулварно подмладяване (лифтинг)

Вулварно избелване

Vampire Vaginal Rejuvenation VVR

Вулво – Вагинални филъри

Аугментация на срамните устни (малки и големи) – Vampire Wing Lift

Аугментация на клитор

Аугментация на Монс Пуби

Аугментация на G точката(G shot)

Orgasm shot

Анално избелване

Неоперативен Лазерен Facelift

Vampire Facelift

Eстетични процедури с последно поколение CO2 лазер

 

За повече информация за горните процедури, може да ни потърсите