ЗА КЛИНИКАТА

Aesthe Clinic е специализирана частна клиника по пластична хиругрия и  е една от водещите в страната. Разположена е на последните два етажа в бизнес хотелски комплекс VEGA – София. Пациентите на Aesthe Clinic могат да се възползват с преференции от услугите на хотелския комплекс.

В Aesthe Clinic предоперативната подготовка, операцията и следоперативните грижи са поверени на високо квалифициран медицински персонал и лекарски екип с дългогодишен опит в областа на  пластичната хирургия.

ПРИНЦИПИ В НАШАТА РАБОТА

  • Високо ниво на професионализъм;
  • Прецизност и концентрация;
  • Коректност и грижа за пациентите;
  • Квалифицираност на екипа;
  • Гарантирано качество на крайния резултат.
DSC_6078

Д-р Ильо Стоянов

Eстетичен и пластичен хирург, мениджър на клиниката

Завършва медицина в МА–София през 1987 г. До 1995 работи като общ хирург и като кардиохирург в Национална Кардиологична Болница – София заедно с проф. Людмил Бояджиев. Вижте цялата биография…

IMG_6348

Д-р Стани Кръстев

Естетичен пластичен хирург

Завършва МА през 1988г. От 1990г работи в I-ва хирургия на Александровска болница като главен асистент, където има 11 научни публикации.От 2006г  е дипломиран специалист по Пластичнореконструктивна и Естетична хирургия според законите на Република България.Член на Българската Асоциация по Пластична Реконструктивна и Естетична хирургия.

Д-р Кръстев консултира в Aesthe Clinic всеки четвъртък и петък след обяд.

 

Untitled-1

Д-р Мирослав Мирчев

Анестезиолог

Завършва МА София 1987г и до 1996г работи като анестезиолог и реаниматор в Клиника по изгаряния и пластична хирургия – Пирогов. До 2003г е анестезиолог-реаниматор в Клиники Торакс, след което работи с повечето пластични хирурзи в България. Доктор Мирчев е сред пионерите въвели венозната анестезия без интубация при операции от естетичен характер.Той е първият анестезиолог в Република България работещ дългочасовата венозна анестезия без интубация.

В Aesthe Clinic предоперативната подготовка, операцията и следоперативните грижи са поверени на високо квалифициран медицински персонал и лекарски екип с дългогодишен опит в областа на естетичната пластична хирургия и козметична дерматология.