против косопад

ЛОСИОН ПРОТИВ КОСОПАД – кутия с 10 бр./6 мл.

90.00лв.

Специална смес от базови масла и екстракти почиства скалпа и активира чувствително микроциркулацията, като подпомага доставянето на подхранващи вещества и кислород до космения фоликул.

Лосионът с високи антиоксидантни свойства противодейства ефикасно на косопада, като поддържа правилното равновесие от хранителни вещества във вътрешността на космената луковица.

Маслото от туя почиства и защитава косъма, помагайки му да укрепне. Календула (богата на сапонин и флавоноиди) подсилва капилярите, като подобрява микроциркулацията. Салвия осигурява танини, флавоноиди и органични киселини. Прах от рубин е източник на желязо и хром.

<--
Съобщение за грешка
Цена на доставка:
-->

Код ЛОСИОН ПРОТИВ КОСОПАД Категория Етикети , За марката ЛОСИОН ПРОТИВ КОСОПАД – кутия с 10 бр./6 мл.


Сподели

Начин на употреба

След прешампоана и шампоана от същата линия, разнесете лосионът върху кожата на главата, като се стараете да не попада върху косата. Масажирайте с кръгови движения. Не изплаквайте: активните вещества остават върху кожата, за да действат против косопада.

Съвет

Нанасяйте два или три пъти седмично  върху скалпа на  измита глава. Лосионът се препоръчва като лечение за поддръжка, за да удължи шоковото действие на ампулата против косопад CRLab.

Privacy Preference Center