серия против пърхут ШОК

КОМПЛЕКТ ПРОТИВ ПЪРХОТ ШОК – 3 продукта

285.00лв.

Комплектът на CRLав против пърхот за рехидратиране с шоково действие се бори с постоянния сух пърхот, а също и със зачервяване, сърбеж и изсушаване с помощта на активни вещества с успокояващи и овлажняващи свойства. С продължителност повече от месец (5 седмици) осигурява на скалпа чистота и здраве с прешампоана, шампоана и ампулите.

Комплектът съдържа продукти с активни естествени вещества с успокояващи и противоизсушаващи свойства. Хидролизиран колаген възстановява повредената съединителна тъкан и допринася за по-голяма хидратация на скалпа. Прешампоанът и шампоанът почистват в дълбочина, докато ампулите с антимикробни съставки противодействат на патогена Malassezia Furfur, който предизвиква пърхота. Стволови клетки от рододендрон подпомагат клетъчната регенерация. Диамантен прах с абразивни свойства действа като пилинг.

<--
Съобщение за грешка
Цена на доставка:
-->

Код КОМПЛЕКТ ПРОТИВ ПЪРХОТ ШОК Категория Етикети , За марката КОМПЛЕКТ ПРОТИВ ПЪРХОТ ШОК - 3 продукта


Сподели

Начин на употреба

В комплекта има прешампоан (200 мл), шампоан (200 мл) и ампули с действие Шок ( 10 бр. за еднократна употреба). Лечението, което се провежда 2 пъти в седмицата, започва с нанасяне на прешампоана върху суха или влажна коса и директно върху скалпа по цялата засегната зона. След 15 минути може да се премине към шампоана (не е необходимо да се изплаква прешампоанът). После изплакнете обилно, като се убедите, че няма остатъци от продуктите върху косата. След това нанесете ампулата върху скалпа. Не изплаквайте, а продължете със сушене на косата и оформяне на прическата.

Съвет

Идеално шоково действие против сух пърхот, изсушаване и сърбеж. Препоръчва се като поддържаща терапия след преминат курс с линията ШОК.

Privacy Preference Center