серия против пърхут поддръжка

КОМПЛЕКТ ПРОТИВ ПЪРХОТ – ПОДДРЪЖКА

180.00лв.

Комплектът на CRLab против пърхот за поддръжка e формулиран за защита на скалпа от упорит сух пърхот, но също и от зачервяване, сърбеж и сухота. Предназначен за повече от месец (5 седмици), комплектът от прешампоан, шампоан и лосиони осигурява чист и здрав скалп.

Продуктите са богати на естествени масла и други натурални съставки с успокояващи, противоизсушаващи и освежаващи свойства. Прешампоанът и шампоанът почистват скалпа в дълбочина, подготвяйки го за действието на лосионите, които го овлажняват и поддържат здрав и без пърхот.  Стволови клетки от рододендрон подпомагат клетъчната регенерация. Диамантен прах с абразивни свойства действа като пилинг.

<--
Съобщение за грешка
Цена на доставка:
-->

Код КОМПЛЕКТ ПРОТИВ ПЪРХОТ - ПОДДРЪЖКА Категория Етикети , За марката КОМПЛЕКТ ПРОТИВ ПЪРХОТ - ПОДДРЪЖКА


Сподели

Начин на употреба

В комплекта има прешампоан (200 мл), шампоан (200 мл) и лосиони за поддръжка (10 бр. за еднократна употреба). Лечението, което се провежда 2 пъти в седмицата, започва с нанасяне на прешампоана върху суха или влажна коса и директно върху скалпа по цялата желана зона. След 15 минути може да се премине към шампоана (не е необходимо да се изплаква прешампоанът). После изплакнете обилно, като се убедите, че няма остатъци от продуктите върху косата. След втриването на лосиона в корените й, не изплаквайте и продължете със сушене и оформяне на прическата.

Съвет

Идеална поддържаща терапия при сух пърхот, изсушаване и сърбеж. Препоръчва се като поддържаща терапия след проведен курс с линията ШОК.

Privacy Preference Center