серия против пърхут

КОМПЛЕКТ ПРОТИВ ПЪРХОТ – ПЪЛНА СЕРИЯ

Серията на CRLab за овлажняване противодейства на упорития сух пърхот, а също и на раздразнения, зачервявания, сърбеж и т.н. С продължителност 2 месеца, комплектът от прешампоан, шампоан, лосиони и ампули осигурява здрав скалп без пърхот, както и мека и здрава коса. Съдържа като подарък и шампоан за честа употреба, за да се редува с лечението.

Естествени масла овлажняват скалпа, действайки успокояващо и противовъзпалително.  Алфа-хидрооксиданти възстановяват здравината му благодарение на кератолитичните си характеристики. Хидролизиран колаген допълва тези свойства, като възстановява повредената тъкан и осигурява по-голямо овлажняване. Появата на пърхот е парирана от силни активни вещества с антибактериални свойства чрез противодействие на патогена Malassezia Furfur, основен виновник за пърхота. Стволови клетки от рододендрон подпомагат клетъчната регенерация. Диамантен прах с абразивни свойства действа като пилинг.


Код КОМПЛЕКТ ПРОТИВ ПЪРХОТ - ПЪЛНА СЕРИЯ Категория Етикети , За марката КОМПЛЕКТ ПРОТИВ ПЪРХОТ - ПЪЛНА СЕРИЯ


Сподели

Начин на употреба

За пълно действие и най-ефикасно лечение е препоръчително да се използва целият трихологичен процес. Лечението започва с прешампоан върху суха или влажна коса, който трябва да се нанесе директно върху кожата на главата и да се разнесе върху целия участък за третиране. След това масажирайте, за да пукнете микроперлите в продукта. След 15 минути може да продължите с шампоана (не е необходимо да се изплаква прешампоанът). После изплакнете обилно, докато се уверите, че сте отмили напълно продукта. След това нанесете ампулата или лосиона върху кожата. Без да изплаквате, продължете със сушене на косата и оформяне на прическата.

Съвет

Идеална терапия при сух пърхот, сухота, псориазис, лющене на кожата, зачервяване и сърбеж.

Допълнителна информация
Тегло1 kg
Размери20 × 30 × 40 cm

Privacy Preference Center