комплект против косопад

КОМПЛЕКТ ПРОТИВ КОСОПАД – ШОК

260.00лв.

Терапията против косопад на CRLab предотвратява косопада и придава обем на оредяла, тънка и склонна към опадване коса.   Комплектът, предназначен за лечение от 5 седмици, включва прешампоан, шампоан и ампули с шоково действие за изчистване на скалпа и противодействие на свободните радикали и молекулярните причини за косопад. Продуктите съдържат вещества за почистване на кожата и против косопад с фармакологичен и естествен произход. Дермопочистващи съставки намаляват бактериалната основа, формирането и повторната поява на опасни свободни радикали, които увреждат косъма, влияят отрицателно на метаболизма и препятстват растежа. Вещества против косопад като екстракта от сао палмето блокират ензима 5-алфа-редуктаза, основна молекулярна причина за оредяването на косата. Възстановяващи агенти активират микроциркулацията, което позволява подхранване на космената луковица и елиминиране на шлаките и отпадъчните вещества. Стволови клетки от ябълка в линията против косопад на CRLab стимулират растежа на клетките,  подсилват и придават жизненост на космената луковица.  Прах от рубин е отличен резервоар на малки минерали, които помагат да се усили косата.

Доказано чрез клинични тестове, терапията води до увеличаване диаметъра на стъблото на косъма с 20%, като косата става по-гъста и силна. Резултатът се дължи на синергията от ефикасни съставки в продуктите.

<--
Съобщение за грешка
Цена на доставка:
-->

Код КОМПЛЕКТ ПРОТИВ КОСОПАД - ШОК Категория Етикети , За марката КОМПЛЕКТ ПРОТИВ КОСОПАД - ШОК


Сподели

В комплекта има прешампоан (200 мл), шампоан (200 мл) и ампули с действие Шок ( 10 бр. за еднократна употреба).

Лечението започва с нанасяне на прешампоан върху суха или влажна коса, директно върху скалпа и разпределен по цялата повърхност, която се третира.  Масажирайте с пръсти, за да се счупят микроперлите в продукта. След 15 минути може да се продължи с нанасяне на шампоана (не е необходимо да се изплаква прешампоанът). После изплакнете обилно, за да отстраните всички остатъци от продуктите.  Накрая нанесете  ампулата за шоково действие, като се стараете да не отива върху косата. Не изплаквайте, а продължете с изсушаване и стилизиране на косата

 Съвет

За пълно въздействие и по-ефикасно лечение е препоръчително да се използва целият трихологичен цикъл. Противодейства на косопада, изтъняването и намаляването на косата, като подсилва космената луковица и удължава живота на косъма.

Privacy Preference Center