Екипът на Aesthe Clinic е от доказани специалисти в областта на пластичната и естетична хирургия. Всеки един от членовете на нашия екип е опитен, високо квалифициран медик в специалността си, преминал през множество  квалификационни мастър клас курсове у нас и в Европа .

Д-р Ильо Стоянов - пластичен хирург

Д-р Ильо Стоянов

Eстетичен и пластичен хирург, мениджър на клиниката

Завършва медицина в МА–София през 1987 г. До 1995 работи като общ хирург и като кардиохирург в Национална Кардиологична Болница – София заедно с проф. Людмил Бояджиев. От 1996г. до 2001г. работи и специализира естетична и пластична хирургия в Прага, Лондон и Бон, където под ръководството на проф. Мещяк, проф. Мати, Понфилофф и др. специализира предимно ендоскопски техники и тяхното съвременно приложение в естетичната пластична хирургия.

 

dr tsvetomir dimitrov uai

Д-р Цветомир Димитров

Естетичен пластичен хирург

Завършва медицина в МУ- София през 2009г.
Професионалните му интереси в областта на пластично-възстановителната и естетична хирургия датират още от студентските му години. След дипломирането си д-р Димитров започва работа в Aesthe clinic.

През 2018г. придобива специалност коремна хирургия.
Същата година започва специализация по пластично-възстановителна и естетична хирургия в клиниката по изгаряния на „Пирогов” и в Aesthe Clinic.


dr miroslav mirchev uai

Д-р Мирослав Мирчев

Анестезиолог

Д-р Мирчев е сред първите, въвели венозната анестезия без интубация при операции от естетичен характер. Той е първият анестезиолог в Република България, работещ дългочасова венозна анестезия без интубация.

Завършва МА – София през 1987г. До 1996г. работи като анестезиолог и реаниматор в Клиника по изгаряния и пластична хирургия – „Пирогов“. До 2003г. е анестезиолог-реаниматор в Клиники „Торакс“. От 2006 г. е част от екипа на Aesthe Сlinic.